Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gj
gjvw - 20-06-2022 17:22:35
Geldzaken & Recht

Uitvaartverzekering afkopen

Je sluit normaliter zo'n verzekering af als ingeval van de middelen niet aanwezig zijn om de kosten te dekken hoe triest ook.
bent u 40 jaar, ik noem maar wat, gaat met er van uit dat u volgens de statistieken aanzienlijk ouder wordt. en premievrij,
€ 1.250 begraaf je een huisdier niet meer voor bij wijze van spreken. ik begrijp dat u nu heeft gespaard voor een uitvaart dus
de middelen zijn er. kosten? ik lees: een uitvaart kost in nederland tussen de €6.500 - €11.000. dank zei de overheid omtrent allerhande leges.
en ja de begrafenisondernemer weet ook van wanten. een kist van goud onzin, maar daar ligt de winst met alle toeters en bellen. ik ben bij dezelfde club verzekerd, de teller staat al boven de € 6.500, ben tachtig jaar. ik wordt hopelijk 90 wordt het toch koninklijke begrafenis. echter de kosten stijgen per overledene denk ik. resumé: afkoop kost altijd meer geld. maar begrijp dat soms het niet onontkoombaar is. en ja, ardanta bepaald de afkoopwaarde. ineens een ander lettertype ik ben zo digitaal.