Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 21-06-2022 08:39:38
Geldzaken & Recht

Kan oude verhuurder 5 weken na oplevering nog eisen dat woning wordt hersteld?

Afhankelijk van wat er in de overeenkomst is vastgelegd, welke voorwaarden zijn er overeengekomen, en dan met name, staat er een clausule in dat als de eerste gegadigden toch afzagen van huur dat dan de overeenkomst niet doorgaat, kun je deze huurders houden aan de overeenkomst, dat zij toch afzagen van huur wil niet zeggen dat dan ook de overeenkomst niet doorgaat!

recht hebben is niet recht krijgen!!!!

toch zullen de nu nieuwe huurders zaken moeten doen met de eerdere huurder, de woningstichting is in deze ook wel iets te verwijten, zij hebben de overname goedgekeurd zoals het ging en zij hebben nu ook een taak/verantwoordelijkheid in deze!!!!

als er een opnamestaat is gemaakt toen uw ouders vertrokken en deze is goedgekeurd door de woningverhuurder kunnen zij daar niet op terug komen ook hier weer, mits er geen voorbehoud in deze overeenkomst is opgenomen en dan nog moeten ze bij de "nieuwe huurder" zijn, deze hebben immers een overeenkomst getekend!