Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-07-2022 09:14:24
Computers & Telefonie

Mobiel krediet

Na de al gegeven reacties: afbtalen van een product of iets anders dat u waar dan ook koopt of een afbetalingsregeling m.b.t. een dienstverlening is altijd afhankelijk of degenbe bij wie u koopt of de dienstverlenig afneemt een dergelijke regeling wil aanbieden en zo ja, zoals bij kpn ook het geval is op basis van regels van degene waar u koopt resp. de dienst afneemt.

de mogelijkheid die u heeft - zelfs zelf noemt - is uw 'rood staan' mogelijkheid bij uw bank daarvoor benutten (tenzij u dan de limiet van de door u genoemde € 1.500,00 zou overschrijden). m.b.t. de afbetaling op die wijze liggen voorwaarden en rente vast en is de rente ook nog meestal relevant lager dan die bij een regeling met een verkoper/dienstverlener en er dan ook nog sprake kan zijn van administratiekosten.