Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 08-07-2022 11:02:24
Winkels & Webshops

33% prijsverhoging lakens hema

Ook voor winkeliers is het moeilijke tijd. om dekkend te kunnen werken zullen ook oude voorraden tegen hogere prijzen in de schappen komen te liggen mede door de te korten aan omzet verlies vanwege de prijsstijgen enigszins te compenseren. matras hoeslakens, om even bij het onderwerp terug te komen, elders al in de orde vanaf ongeveer 8 euro tweepersoons te verkrijgen. even zoeken datwel, maar de hoeslakens elders zijn van dezelfde kwaliteit met asl basis veelal katoen. in verleden bij wibra gekocht en er (drie stuks) 25 jaar overgedaan deze te verslijten en inlangs vervangen bij dezelfde zaak. 
de prijzen stijgen overal en is toch noodzakelijk zeer bewust hetgene te kopen en te gebruiken wat je nodig hebt door de winkels af te struinen, aanbiedingen te vergelijken en daarbij ook nog een dosis gezondheid opdoet door in beweging te komen en de sport om juist dat laatste artikel in de aanbieding te vinden. als beloning houdt je dan voldoende over om de duurdere tompoes tegen de oude prijs te kopen (grapje).    .