Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 21-07-2022 16:16:21
Computers & Telefonie

Alternatief voor outlook.office365.com

Beste allemaal,

ik had nog een update beloofd van mijn probleem.

nou, dat probleem is er steeds en heeft met de volgende redenen te maken:
mijn domeinnaam is (info@.....nl) en een domeinnaam loopt via microsoft en om met microsoft 365 (voorheen outlook.office) te kunnen blijven werken, heb ik een licentie nodig dat mij € 6,12 of € 12,60 per maand gaat kosten. microsoft is dus gestopt met de import van outlook mails.
daarbij kan ik dan ook niet meer werken met mozilla thunderbird, omdat microsoft imap niet ondersteunt en thunderbird wel.
daar heb ik allemaal geen zin in en zeker niet als ik er ook nog extra voor moet gaan betalen. ik wil mijn eigen baas zijn.

maar het probleem gaat zich oplossen, want ik heb namelijk besloten mijn mail onder te brengen bij het hostingbedrijf waar ook mijn zakelijke mail loopt. zij zijn inmiddels met de verhuzing bezig en ik kan straks gewoon met imap en mozilla blijven werken en dit gaat mij € 6,- per jaar kosten, want mijn privé domeinnaam wordt in dezelfde werkruimte ondergebracht als mijn zakelijk domeinnaam, die werkruimte is namelijk ruim voldoende. had ik voor mijn privé domeinnaam eigen werkruimte willen hebben, had mij dat € 20,- per jaar gekost en dat had ik niet erg gevonden.
maar de oplossing die mij nu geadviseerd is, ben ik helemaal tevreden mee.

allen bedankt voor de hulp en het meedenken, jij ook marita5 met je instellingen.