Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 23-07-2022 08:09:11
Geldzaken & Recht

Bord doorrijhoogte parkeergarage frankrijk klopt niet. nu schade aan dakkoffer.

Q-park is een grote organisatie. ze hebben algemene voorwaarden. kijk daar eens in. 
de nederlandse , de franse zullen vast niet zoveel verschillen. 
je kunt ze in het frans opzoeken en vertalen met google:
https://www.q-park.nl/nl-nl/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-parkeren-/" target="_blank">https://www.q-park.nl/nl-nl/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-parkeren-/
uit de link:
4.2 toegang tot de parkeerfaciliteit hebben uitsluitend motorvoertuigen met een lengte van max. 4.80 meter, een breedte van max. 1.90 meter en een gewicht van minder dan 2800 kilogram. de hoogte van een motorvoertuig mag niet meer bedragen dan bij de ingang van de parkeerfaciliteit staat aangegeven. de bij de ingang vermelde maximale hoogte geldt, tenzij anders aangegeven, voor de rijbaan van de parkeerfaciliteit. gedeelten van de parkeerfaciliteit kunnen afwijkende hoogten hebben dan bij de ingang is vermeld.

7.2 q-park is niet aansprakelijk voor enige schade aan de eigendommen van de klant, noch voor enig lichamelijk letsel en/of enige andere schade, direct of indirect veroorzaakt door of ten gevolge van het gebruik van de parkeerfaciliteit, tenzij de schade direct is veroorzaakt door of vanwege q-park en/of het personeel aanwezig in de parkeerfaciliteit en deze aansprakelijkheid niet in enig ander artikel van deze voorwaarden of de overeenkomst met de klant is uitgesloten. tevens dient de klant de schade zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen twee weken na het ontstaan van schade, schriftelijk aan q-park te melden, zodat q-park de schade kan onderzoeken binnen de voorgeschreven wettelijke bewaartermijnen van persoonsgegevens.