Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 25-07-2022 11:28:56
Geldzaken & Recht

Bord doorrijhoogte parkeergarage frankrijk klopt niet. nu schade aan dakkoffer.

Ik vind het ook onverstandig om met een dakkoffer rond te rijden en zeker in parkeergarage, waarom eigenlijk? de doorrijhoogte in nederlandse parkeergarages is niet anders, gemiddeld 2,10 en in woerden 2,05 wat ik even snel vond.
dus dat is ook te laag voor uw bolide met dakkoffer, daarom rijdt u in nederland ook zonder dakkoffer toch?
ik heb zelf 2 dikke terreinwagens, een  verlengde landcruiser 4.2 en een patrol 3.3, beide komen niet boven de 1.85 mtr. hoe dik is die dakkoffer dan. de gemiddelde hoogte van een dakkoffer is 40/45 cm, en uw auto is zeker geen dikke terreinbak en dus veel lager.

ik denk dat de verantwoording in het beginsel bij u ligt, u dient van te voren te bepalen gaat het lukken of niet. ik vind het knap dat het u gelukt is. zo zal q - park het ook opvatten.

uitdeuken die koffer, en genieten van een fijne franse vakantie.