Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 30-07-2022 14:22:06
Computers & Telefonie

Zijn er moderators in dit forum beschikbaar?

@klavergerard

quote van jou
via de reacties van leden is het mij nog steeds niet duidelijk of er een redactie vanuit dit forum aanwezig is.
na het inzien van pagina's zie ik b.v. de aanduiding: antwoorden  men zou verwachten dat dit de term reacties zou moeten zijn.
zal eventueel verder vragen. b.v. een aanduiding met het beste antwoord.
unquote

in je intitiële vraag heb je het over een moderator en nu over een redactie.... hmmmm welke van de twee is het nu?
een moderator is iets geheel anders dan een redactie en hetgeen jij wil aan kunnen geven wat het beste antwoord is daar gaat een moderator niet over misschien zelfs een redactie niet. hooguit degene die dit forum onder zijn beheer heeft zal dat - als er binnen het team consensus voor is kunnen bewerkstelligen, door aan de programmeurs te vragen om die mogelijkheid in te bouwen.

maar... wat is de meerwaarde van een dergelijke mogelijkheid? het beste antwoord betekent, imho, niet automatisch dat het ook het juiste kan zijn.

nog even een uitleg over wat een redacteur doet. die doet niets anders dan artikelen schrijven die op de site geplaatst worden en dus niet hier op het forum. dit forum wordt gevuld door vragen van consumenten en die vragen worden beantwoord door consumenten en die laatsten praten uit eigen ervaring of gaan ook regelmatig op zoek om andere consumenten te helpen. aan dit forum zijn dus moderators verbonden en hun taak is niets meer of niets minder dan in de gaten te houden of er hier geen grensoverschrijdende taal gebezigd worden. denk daar bij aan scheldwoorden of iemand iets vreselijks toewensen. een andere taak van hem is om, als consumenten hun naw-gegevens en andere persoonlijke zaken neer tikken, deze zaken te verwijderen.

snap je?? ;-)