Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 05-08-2022 12:22:10
Auto & Vervoer

Aansprakelijk gesteld voor niet gemaakte autoschade

1) waarom bent u gedwongen een advocaat in de arm te nemen om aangifte van valsheid in geschrifte te doen? dat is namelijk een misdrijf en is de politie verplicht aangifte van op te nemen als er een redelijk vermoeden van het misdrijf bestaat. de officier van justitie is  in deze de advocaat van de staat en verdedigt uw belang.

2) als u de auto inlevert dan is het duidelijk of er wel of geen schade is. is er op dat moment geen schade vastgesteld dan kan een bedrijf zich daar later niet meer op beroepen. namelijk, als schade niet zichtbaar was dan had het zo kunnen zijn dat die schade er al was voordat u de auto huurde want dan was die ws. ook niet zichtbaar bij het aangaan van de huur.

u hoeft dus helemaal niets te doen als u niets te verwijten valt. maar het is dan wel handig om de papieren die u toentertijd heeft getekend bij afhalen en terugbrengen bij de hand te houden.