Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-08-2022 09:56:43
Computers & Telefonie

De optie shutdown

Om te beginnen, ik ken de optie wel maar benut die uitsluitend m.b.t. inschakelen sluimeren ('in slaap van pc') na enige tijd niet benutten. ik ga er vanuit dat u met de optie wel een optie in windows bedoelt. indien u weer ooit een vraag zou hebben over een probleem met resp. vraag over pc, geef dan even ook aan wel besturingssysteem is geinstalleerd (of dat het een ms gebaseerd systeem is of mac.)

tevens neem ik aan dat u bedoelt: hoe de 'bepaalde'parameters te deactiveren indien ze wel zijn ingesteld. 

u kreeg al een verwijzing m.b.t. de ooptie bij windows, hier in het nederlands: https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/uw-pc-uitschakelen-of-in-de-slaap-of-sluimerstand-plaatsen-2941d165-7d0a-a5e8-c5ad-8c972e8e6eff" target="_blank">https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/uw-pc-uitschakelen-of-in-de-slaap-of-sluimerstand-plaatsen-  m.b.t een windows pc.