Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 15-08-2022 11:55:58
Winkels & Webshops

Retour zending gedaan bij c&a, geen terug betaling

Het pakje is zoek geraakt, begrijp ik.
hoe heb je het pakje teruggestuurd. eerst aangemeld en toen verzonden? of direkt een sticker op de doos geplakt en naar een postnl punt gebracht?
je hebt het bewijs van verzending nog. je het pakje gevolgd met de track & trace  en het pakje is afgeleverd. waar afgeleverd. duitsland?
waar vraagt de klantenservice om? een kopie van je track&trace bewijs dat je het pakje verzonden hebt?
het is mij niet helemaal duidelijk waar het mis gegaan is.
dit moest je doen:

§ 12 herroepingsrecht en -instructies

1. wettelijk herroepingsrecht en -instructies


herroepingsrecht


u heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.


de herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.


om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons c&a mode gmbh & co. kg, postfach 210110, 46268 dorsten, duitsland, telefoonnummer 010-71 14 835, e-mail: service_nl@shop-c-and-a.com, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. u kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.


om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/service/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/service/algemene-voorwaarden