Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-08-2022 13:08:30
Geldzaken & Recht

Mag online.nl het jaar contract verlengen tot het eind vd betreffende maand?

Uw v raag is mij niet helemaal duidelijk. ik begrijp echter dat  heeft een oivereenkomst die van rechtswege,  mits op tijd opgezegd na 8-10-2022 eindigt. dat kan, herhaald, indien tijdig door u opgezegd, niet eenzijdig worden verlengd.  het lijkt er dus op dat men bij on-line in deze onrechtmatig handelt en daarmee in gebreke is. zo een en ander in hun algemene voorwaarden staat, ga dat eerst goed na want er kan inderedaad sprake zijn van eindigen tegen het einde van een maand, maar dat lijkit mij dan toch ook een onrechtmatige voorwaarde aangezien u kennelijk op uw overeenkomst de datum 8 oktober heeft staan.
en dat betekend tau u m.i. volstrekt afdoende bewijs en reden heeft om schriftelijk en aangetekend te stellen dat uw contract wel degelijk op 8-10-eindigt en hetgeen men stelt dus onrechtmatig is. voor nadere info zie: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en kunt u deze (zie)  https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-aansprakelijk-stellen-onrechtmatige-daad/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-aansprakelijk-stellen-onrechtmatige-daad/.  zie ook https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/" target="_blank">https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/ ook https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/" target="_blank">https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/ en tenslotte: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl


- consuwijzer, het consumentenloket van de autoriteit consument en markt (acm), tel. 088-0707070 (nationaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 08.30-17.30 uur, zie voor meer informatie: https://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl