Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 17-08-2022 18:45:14
Winkels & Webshops

Webshop stuurt me door naar china, mag dit?

het is inderdaad zoeken geblazen wat er in die uitgebreide voorwaarden staat.

4.2 alle rechten, heffingen, douanerechten, belastingen of andere overheidsheffingen en -verklaringen voor het importeren van de producten op het leveringsadres zijn uw verantwoordelijkheid en worden door u gedragen en zijn exclusief de prijzen van de producten. voor alle leveringen kunnen in individuele gevallen verdere kosten worden gemaakt waarvoor de verkoper niet verantwoordelijk is en die door de klant moeten worden gedragen. deze omvatten kosten naast de verzendkosten, douanerechten of omzetbelasting bij invoer kunnen ook worden gemaakt, als de goederen worden verzonden uit een niet-eu-land (china), of douanerechten worden gemaakt voor een product is om te worden verduidelijkt met onze klantenservice voor de bestelling. douanerechten of omzetbelasting bij invoer worden niet door ons betaald en zijn voor rekening van de koper. 

https://designerboetiek-meyer.com/pages/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://designerboetiek-meyer.com/pages/algemene-voorwaarden