Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-08-2022 08:49:42
Geldzaken & Recht

Hoe stop ik een sportschool abonnement die steeds geld blijft eisen

Als al gezegd: zend een brief maar doe dat dan wel aangetekend. kijk even bij https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/ of er daar een bij is die voor u bruikbaar is.

laat u niet intimideren, men dient bewijs te levene en zal dat niet kunnen. indien men niet op de brief reageert of negatief, dan behoeft u verder niets te doen tenzij men 'het lef heeft'om een echte deurwaarder te sturen met een exploit voor een zitting. regaeer dan wel naar de kantonrechter en ga naar de zitting.
zo u dat niet zou doen is de kans van een onterechte bij verstek vonnis zeer reeel. men heeft geen bewijs en op basis van de moeite die u dan heeft moeten doen kunt u mogelijk dan wel zelf schadeloossteling vorderen.