Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thieu - 29-08-2022 12:03:04
Geldzaken & Recht

Hoe stop ik een sportschool abonnement die steeds geld blijft eisen

Als ik de reviews lees dan is met name de administratie een drama. blijven afschrijven ondanks opzeggen en totaal niet reageren op mail (of met nietszeggende antwoorden). ik las zelfs dat er mensen zijn die maar betalen om er vanaf te zijn waarna er vervolgens vrolijk doorgegaan wordt met afschrijvingen.
betalen is ook het allerlaatste dat ik bij zo'n toko zou doen. en een aangetekende brief kost mij geld, en dus voor mij ook géén optie.
bovendien staat daar dan waarschijnlijk wél jouw adres in en dat wil je niet.

gewoon één keer een uitgebreide mail waarin je verteld dat je nooit een abonnement bent aangegaan en dat je dus helemaal niet hoeft op te zeggen. er is geen abonnement. laat ze maar aantonen dat dat er wel is. in die mail ook aangeven dat je niet meer zult reageren op mailtjes van hun met aanmaningen e.d.

ik heb dat een keer bij een toko gedaan waarbij ik tevens schreef dat ik lever 1000 euro aan juridische hulp betaalde dan één euro aan hun.ik kreeg toen een mail terug dat ik niets meer hoefde te betalen. ;-)