Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 29-08-2022 12:13:57
Geldzaken & Recht

Loterijverlies

Hallo leo van maris , 

negeren en vooral niet betalen .


reageer niet en maak geen geld over’

advocaat hendrik jan bos vertegenwoordigde eerder consumenten die procederen tegen ferdy roet, omdat hij hen geld afhandig had gemaakt. wanneer radar bij bos informeert over deze nieuwe lading brieven is voor de advocaat duidelijk wat voor advies hij de consumenten kan meegeven:


‘reageer niet op de brieven en maak ook zeker geen geld over.’ de advocaat zegt bovendien dat het heel belangrijk is om geen reactie naar het bedrijf te sturen, omdat zij dan berichten terug zullen sturen en ook zullen proberen te bellen. ‘reageer totaal niet, dat is het beste wat je kunt doen’, aldus bos.  

voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/loterijverlies-blijft-het-proberen-opnieuw-brieven-verstuurd-met-de-vraag-om-geld/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/loterijverlies-blijft-het-proberen-opnieuw-brieven-verstuurd-met-de-vraag-om-geld/ 

https://www.maxmeldpunt.nl/topic/loterijverlies/" target="_blank">https://www.maxmeldpunt.nl/topic/loterijverlies/ 

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5277144/loterijverlies-ferdy-r-staatsloterij" target="_blank">https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5277144/loterijverlies-ferdy-r-staatsloterij