Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 30-08-2022 18:36:16
Winkels & Webshops

Roermond fashion outlet

Geen idee hoe u bij roermond fashion outlet komt, maar dat is het outletgebied in roermond. dat heeft niets te maken met de link die u gaf. 

dan over de site die u gaf. in de av staan gewoon de gegevens. een verkoper uit hong kong en een retouradres in china. maar ja, als u geen voorwaarden leest is dat alleen u aan te rekenen. verder staat er in de retourvoorwaarden iets dat tegen de wet is. namelijk 10% die ingehouden word op het terug te betalen bedrag. 

ongetwijfeld zullen er meer mensen zijn die soortgelijke ervaringen hebben met dit bedrijf. en niet alleen met deze, het lijkt wel weer een trent met de vele chinese webshops waar argeloze nederlandse consumenten blind bestellen. het is erger dan onkruid, er komt meer online dan dat er offline gaat.

zo lang mensen niet kijken waar ze kopen blijft het mis gaan. en zo lang er goud geld te verdienen is aan de argeloze niet oplettende consument blijft dit door gaan.