Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 04-09-2022 17:03:12
Geldzaken & Recht

Opzeggen personal fitness nederland, kan zeker wel!

Volgens mij kan opzeggen binnen een bepaalde tijd.

annuleren en tussentijdse opzeggen
a. indien je nog niet bent begonnen aan de trainingen en/of mental coaching sessies en er nog geen 14 dagen zijn verstreken sinds het afsluiten van de overeenkomst, heb je het recht om de overeenkomst door middel van een aangetekende brief, gericht aan de personal fitness nederland vestiging waar je de trainingen zou gaan volgen, te ontbinden. je bent dan een vergoeding verschuldigd in verband met de intake die is uitgevoerd, ter hoogte van acht maal de dan geldende weekprijs van het kortste lidmaatschap.
b. tussentijds opzeggen is in principe niet mogelijk. slechts in zeer bijzondere situaties kan personal fitness nederland besluiten een tussentijdse opzegging te accepteren; dit is uitsluitend ter beoordeling van personal fitness nederland.

https://www.personalfitnessnederland.nl/wp-content/uploads/2021/12/algemene_voorwaarden_annuleringsbeleid_pfn.pdf" target="_blank">https://www.personalfitnessnederland.nl/wp-content/uploads/2021/12/algemene_voorwaarden_annuleringsbeleid_pfn.pdf