Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-09-2022 14:50:39
Geldzaken & Recht

Uithuisplaatsing ex vriend

Nog een aanvulling omdat hier naar mijn mening bij nader inzien wel degelijk gesteld zou kunnen worden dat hietr sprake is van huisvredebreuk. er is geen enkele overeenkomst en de huiseigenaresse weigert ook langer de aanwezigheid. 'de vriend'is daarmee zonder toestemming en onrechtmatig aanwezig. en dat betekent dat de politrie wel degelijk kan optreden en er dus melding kan worden gedaan. dat 112 niets doet kan ik volgen, in de zin van het benutten van 112, het noodnummer, is van nood geen sprake.
https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/inbraak-advocaat/huisvredebreuk/" target="_blank">huisvredebreuk - lees hier meer - de strafrechtadvocaat (de-strafrechtadvocaat.nl)