Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 20-09-2022 20:56:08
Winkels & Webshops

Hoe kan ik een product met een defect terugsturen naar de action?

Even terzijde, ik zei tegen mijn partner dat dàt nu zo', stepje was, bij de ingang winkelcentrum, dus moet of over de stoep of over de weg gereden zijn. de opvoeder maakte een opmerking nadat ik tegen mijn partner dat die dingen dus niet verzekerd/rijbewijs enz waren. het commentaar van de moeder/opvoeder was: "het is maar een kind". ik reageerde alleen met de woorden: als uw kleine kind wordt aangerden door een stepje met "het is maar een kind" bestuurder zou kunnen zijn, zou u dan ook zo reageren?. men denkt niet niet na wat voor ellende die stepjes kunnen veroorzaken.

na googelen gevonden: vanaf één januari tot twaalf september van dit jaar (2022) zijn er ook 224 ongelukken met elektrische steps geregistreerd, waarvan 45 zware ongevallen en er zijn vijf doden gevallen.