Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-09-2022 16:03:32
Winkels & Webshops

Klqacht over marktplaats

Over iets soortgelijks zijn in het verleden ook al eens vragen gesteld op deze site die ik echter nu niet kan terugvinden. u heeft al een klacht neergelgd bij de acm. ik kan u oook wijzen op https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/marktplaats/details?companyid=5d9f318e-09a9-42b6-b1be-3a43978deaa0" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/marktplaats/details?companyid=5d9f318e-09a9-42b6-b1be-3a43978deaa0  en zie ook dit met de opmerking van mij dat communicatie via chat niet altijd efficiënt lijkt en het beter schriftelijk kan dus op 'de ouderwetse manier'. 

u kunt bovendien ook een melding doen bij de politie omdat de reactie van markplaats een onbewijsbare beschuldiging is van mogelijk frauduleus handelen.