Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 21-09-2022 19:47:39
Geldzaken & Recht

Stortingskosten ing

Hallo henk-1970b , 

als hij dat geweten had, had hij het wel opgespaard,

staat duidelijk op de site vermeldt , klik op de rode regel . 

https://www.ing.nl/particulier/betalen/contant-geld/geld-storten/index.html" target="_blank">https://www.ing.nl/particulier/betalen/contant-geld/geld-storten/index.html


biljetten storten

je kunt maximaal € 3.000 per rekening per dag storten. wanneer je meer dan € 3.000 wilt storten, dan zul je dit over meerdere dagen moeten spreiden. biljetten kun je storten via een geldautomaat van geldmaat.


> via https://www.locatiewijzer.geldmaat.nl/" target="_blank">locatiewijzer.geldmaat.nl kun je eenvoudig de dichtsbijzijnde geldautomaat vinden.


voor het storten van contant geld kunnen er kosten voor de storting van toepassing zijn van € 6,00 per storting. afhankelijk van je betaalpakket zijn de eerste x aantal stortingen met alleen biljetten per kalenderjaar gratis. iedere extra storting met alleen biljetten in hetzelfde kalenderjaar kost € 6,00 per storting. 





contant geld storten op een kinderrekening of een jongerenrekening


voor storten op een kinderrekening of een jongerenrekening zijn de eerste 3 (kinderrekening) en 2 (jongerenrekening) munten en/of biljetten stortingen per kalenderjaar gratis. 


​per 1 januari 2022 kan er op een kinderrekening en/of jongerenrekening van ing maximaal eur 1.000 per rekening per dag worden gestort. het maximale bedrag dat er per kalenderjaar op deze rekeningen gestort kan worden is in totaal € 5.000 per rekening.


het is niet mogelijk om contant geld te storten op een groei groter rekening of een kinderrekening zonder eigen betaalpas (tot 6 jaar). 


muntgeld storten

voor het storten van muntgeld worden altijd kosten voor het storten a € 6,00 per storting in rekening gebracht.


voor storten op een kinderrekening of een jongerenrekening zijn de eerste 3 (kinderrekening) en 2 (jongerenrekening) munten en/of biljetten stortingen per kalenderjaar gratis.