Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Extra kosten bij derde door een ondeugdelijk product

Ik kan mij voorstellen dat u graag ook de extra kosten die u nu opnieuw moet maken vergoed wenst. dat u een nieuw exemplaar krijgt betekent dat de verkoper het niet conform zijn (de aankoop voldoet niet aan de normalter te stellen eisen) toiegeeft en u, overigens geheel conform de wetgeving, u een nieuwe geeft. (zie hoewel mogelijk overbodig: https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten)

 


 
de gevolgschade die u nu heeft indien u opnieuw de klusjesman inhuurt lijkt mij zoal ook af te leiden uit deze info https://www.wetrecht.nl/schadevergoeding/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/schadevergoeding/ mogelijk wel te verhalen maar dan zult u er wel de nodige moeite voor moeten doen in juridische zin.
indien de verkoper ook zelf de wc pot geïnstallerd zou hebben of het zou namens de verkoper zijn gedaan zou het eenvoudiger zijn maar dat is niet het geval. u heeft dat door een klusjesman laten doen. 

gelet op die wetenschap adviseer ik u om wel een vraag in die zin te stellen aan dse verkoper en dan onder het motto 'niet geschoten is altijd mis' of wie niet waagt (vraagt) wie niet wint (krijgt)'. als het antwoord negarief is adviseer ik u om er verder niets aan te doen en de kosten te accpeteren. juridische aanpak zal u in ieder geval veel moeite kosten en een eerste formele brief al ca. € 10,00 aan porto terwijl de uitkomst naar mijn mening ooik volstrekt ongewis zal zijn en hoogstwaarschijnlijk zelfs negatief.   dat brengt mij op het idee:  vraag of de verkoper het wil laten plaatsen.