Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 28-09-2022 20:52:58
Huishouden & Energie

Hoe stop ik de auto incasso's van mega terwijl er al betaald is?

Staat er daadwerkelijk dat op een bepaalde dag elke maand word geincasseerd, of rond een bepaalde dag? ik ken enkel maar gevallen dat er rond een bepaalde datum geincasseerd word. de incasso's worden in bulk aan de bank aangeboden en die gaat ze verwerken. de ene keer zijn ze sneller dan een andere keer. echter is dat geen reden om een overeenkomst te ontbinden. betaald moet er immers worden.

van belang is even hoe u betaald nu. doet u dat zelfstandig, of aan de hand van een factuur die u krijgt? er zal bij elke betaling een juist betalingskenmerk toegevoegd moeten worden zodat het geld op hun rekening gekoppeld kan worden aan uw openstaande factuur. hoe u op voorhand alle betalingen al kan klaarzetten ontgaat mij. u weet niet welk betalingskenmerk er aan elke maand hangt.

dat personeel in uw ogen traag reageert is niet zo vreemd, iedereen kampt met persooneelstekorten en nutsbedrijven worden overspoeld met vragen en problemen vanwege de tijd waarin we nu zitten.

wat is nu echt het probleem? dat ze eerder afboeken? en daarom gaat u het hele systeem op de schop gooien?