Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wa
Wasdrogert - 24-10-2022 15:14:31
Auto & Vervoer

Parkeren\

Klinkt wel erg kinderachtig. zolang ze niet met bijv een gesloten slagboom verhinderd zijn, zijn het gewoon openbare parkeerplekken. ookal heb jij (of je buurman juist) 4 auto's en wil hij ze allemaal daar plaatsen, dikke prima. 

ik had een soortgelijk iets met een buurvrouw hier. bij de bouw zijn hier gewoon te weinig parkeerplaatsen gemaakt tov de huizen. nu hebben sommige bewoners ook nog werkbussen/leaseauto's waardoor het helemaal te weinig wordt. op 1 persoon na snapt iedereen dat het niet handig is, maar we het er mee moeten doen. deze ene buurvrouw begint al half paniekerig naar buiten te gaan als 1 huishouden toevallig 2 auto's op de parkeerplekken heeft staan. zij is dan ook het persoon wat haar eigen auto 2 plaatsjes dichterbij haar voordeur zet wanneer er een auto die daar toevallig geparkeerd stond weggaat.
enfin, zij kon het ook niet hebben als "haar parkeerplaats" niet beschikbaar was en parkeerde haar auto letterlijk naast/voor de auto die er dan stond zodat die er niet uit kon. bij haar hebben we het heel makkelijk opgelost door een paar keer rond 2 a 4 uur snachts aan te bellen om te vragen de auto te verplaatsen wanneer ik 'nachtdienst had'. na 2 keer nooit meer last van gehad :)