Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 24-10-2022 15:54:11
Auto & Vervoer

Parkeren\

Tja, toen wij nog in de stad woonde hadden wij ook zo'n nonchalante parkeerder met zo'n brommobiel in de buurt wonen.
die parkeerde simpelweg zomaar waar en hoe het hem het beste uitkwam.
hij werd hier telkenmale en door meerdere buurbewoners op aangesproken, echter zonder resultaat.
op een dag had hij pech, want z'n voetuig wilde niet starten en er was door de te hulp geroepen techtneut geen directe oorzaak te vinden.
vehicle uiteindelijk op de bergingsauto naar de werkplaats en daar heeft het wel drie dagen geduurd, voor het euvel zichzelf verhielp.
een uitgekookte buur had nl. een rauwe aardappel in zijn uitlaatpijpje gestampt en toen die uitgedroogd was viel die er vanzelf uit.
het nonchalante of aso parkeergedrag heeft deze buurtbewoner een aardige duit gekost, maar hij heeft het vanaf dat moment wel uit z'n bolletje gelaten om de buurt nogmaals te tarten.

hiemeee suggereer ik verder niets, maar soms heeft iemand een zetje nodig om tot het besef te komen dat je geen recht hebt op een  parkeerplek, maar dat je blij mag zijn als je er één hebt gevonden en dat je die mag gebruiken, maar zonder daarbij een ander (willens en wetens) tot last te zijn