Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-11-2022 16:59:38
Vakantie & Reizen

Wat is de zorgplicht van tui touroperator

U kunt met uw klacht terecht bij de anvr. https://www.anvr.nl/contact/default.aspx" target="_blank">https://www.anvr.nl/contact/default.aspx daar is tui bij aangesloten en naar ik aanneem uw reisbureau ook. mijn vraag ook, dan wel iets korter, had u zich wel goed voorbereid op deze reis naar midden amerika waar het nu helaas wel vaak anders gaat dan hier. edoch u kunt de klachtregeling benutten. het is dan aan de geschillencommisie om te besluiten of er sprake is geweest van nalatigheid m.b.t. zorgplicht. er kan ook sprake zijn geweest van overmacht situaties. 


ik zie dat u uw persoonlijke gegevens nog niet heeft gewijzigd en zal de redactie daarop attenderen.

dit is een voor iedereen met i-net toegankelijke //openbare site en er er zijn helaas ook kwaadwilligen waarmee ik bedoel te zeggen dat u denk ik niet zit te wachten op ongewenste ost of bezoek.