Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 09-11-2022 10:47:46
Garantie & Verzekeringen

Onjuist aantal schade vrij jaren autoverzekering

als ik u goed begrijp zegt u dat u al 15 schadevrij jaren had in 2010. in 2010 besloot u om de auto te verzekeren op de garageverzekering. stond deze verzekering op uw naam of was die van een bv oid? u zegt dat de auto nog wel op u naam stond. het probleem in deze is dat aan u als persoon geen auto verzekering te linken is. onduidelijk is of die garage van u is, of van een derde. als het kenteken van de auto en uw naam beide op de verzekeringspolis van de garage verzekering staan, heeft u misschien een reden om bezwaar te maken. 


maar als u zegt dat de auto sinds 2020 al weer op uw naam staat, heeft u toen toch een nieuw polisblad gekregen? daar moet dan al het aantal schadevrije jaren is 0 genoemd zijn. schrok u toen niet van de premie? er zit een behoorlijk verschil tussen een premie met 0 schadevrije jaren en met 27 schadevrije jaren