Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-11-2022 16:55:39
Huishouden & Energie

Dakgoot

Een toevoeging die ik nog wil geven (lukt hiervoor niet i.v.m gekopieerde tekst) is de vraag wat het schoonmaken van een dakgoot met uw uitkering van doen heeft en ook uw leeftijf tenzij u een uitkering heeft op basis van een gezondheidsprobleem en u niet op een trap etc. mag staan. in dat geval is de dakgoot dan niet voor u bereikbaar en dient m.i. toch de verhuurder aktie te nemen. uw verhuurder, een corporatie sociale wongbouw heeft verplicht een hiuurdersbelangen organisatie en het bestuur daarvan kan wettelijk voor u in deze bemiddelen. ergo: benader het bestuur ervan. in veel gevallen zijn statutair alle huurders lid maar dat is niet altijd het geval en is er sprake van een betaald lidmaatschp  u kunt oiok zelf de huurcommissie https://www.huurcommissie.nl/contact" target="_blank">https://www.huurcommissie.nl/contact benaderen. de meest eenvouge en snelse oplossing is evenwel: vraag het aan een buurtbewoner die dat wl voor u kan of wil doen of een famililid. 

dat dus afgezien van het feit dat indien u wegens lichamelijke beperkingen het niet kunt uw verhiuurder daar m.i. rekening mee dient te houden.