Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 12-11-2022 11:57:49
Garantie & Verzekeringen

Zorg verzekeraars vergelijken

Ik vind het moeilijk hier advies over te geven.

e.e.a. moet ook nauwkeuring afgewogen worden ook m.b.t. de leeftijd.
ik ben 67 jaar en al vele jaren verzekerd bij stad holland (partner van dsw) en ik ben daar uitermate tevreden over. nog nooit een probleem gehad met vergoedingen, terugbetalingen, zorgkeuze etc. ook bij telefonische vragen word ik goed geholpen, krijg goede adviezen en word ik bijzonder vriendelijk te woord gestaan. ik ga aankomend jaar € 186,- betalen voor een uitgebreide aanvullende restitutiepolis met tandzorg. het eigen risico bij stad holland is € 375,- i.p.v. € 385,-.
het is veel geld, maar ik ben tevreden. ik weet nu wat ik heb, maar ik weet niet wat ik (niet) krijg bij een andere verzekeraar en dat is mij wel wat waard. ondanks mijn leeftijd maak ik weinig gebruik van zorg, maar je kunt nooit in de toekomst kijken.

er zijn voldoende vergelijkingssites te vinden, maar het zorgvuldig vergelijken is best veel werk en dat heb ik er niet voor over.