Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-11-2022 10:02:21
Geldzaken & Recht

Ongevraagde wijziging overeenkomst met bso

Uw rechten m..b.t. eenzijdig wijzigen (wanprestatie) https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/  en kunt u hier https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ gebruik van maken om naleving van de overeenkomst zoals die is aangegaan te vorderen. 
u heeft het over verruimen van de tijden en ik kan mij nauwelijks voorstellen dat dat zwaarwegend is. infdien er sprake zou zijn van inkrimping zou dat wel aan de orde kunnen zijn gelet op de huidige energiekostenproblematiek.

een brief als bedoeld kost u ca. € 10,00 aan portokosten welke u ook kunt vorderen. per saldo kan het dus een rechter moeten zijn indien de bso in gebreke blijft resp. weigert hun voostel in te trekken. heeft u een rechtsbijstandverzekering, vraag dan daar om hulp/advies. 

en zie evt; juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl