Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

borg queen
borg queen - 19-11-2022 13:52:09
Huishouden & Energie

Cv ketel constant aan

met een huurhuis is ook de ketel gehuurd en moet de verhuurrder  zorgen dat hij goed werkt. ze hebben veelal een contract met een specifieke firma, die door hen betaald wordt. daar betaal jij servicekosten voor, dus mogen ze geen betaling van jou vragen, al moeten ze 10 keer langs komen.


zit er een gebruiksaanwijzing bij de ketel? even goed doorlezen. bij ons  was er met het nakijken van de ketel blijkbaar iets dat een : "schoorsteen stand " heet aangezet en vergeten weer uit te zetten. dan blijft de  ketel  loeien. bij ons werd het super heet. ook kan het met de radiator water temperatuur te maken hebben, die kan ook veranderd worden, evenals de water temperatuur in de ketel. wij zijn niet de experts. als we er zelf niet uitkomen, dan is men verplicht te helpen.zoek anders voor één keer een andere onderhoud monteur, die je dan wel zelf betalen moet, maar het dan wel kan oplossen.