Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-11-2022 10:29:02
Huishouden & Energie

Cv ketel constant aan

In een huurhuis is de installatie als gezegd eigendom van de verrhuurder en dient u m.b.t. dit soort problemen bij uw verhuurder te zijn.

ik heb de indruk (op basis van de summiere info en van afstand) dat er mogelijk iste niet in orde is met de afsrtelling of ketelthermostaat. 

er is echter iets dat ik bij nader inxzien helemaal niet begrijp, hoe kunt u voor uw buren verwarmen met de cv in uw woning zonder dat de (uw) verwarming warm wordt. uw buren hebbenntoch zelf naar ik aanneem een eigen cv en is er geen verbinding met die in ue woning? 

ergo: benader uw verhuurder. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-huren/vraag-en-antwoord/welke-kosten-zijn-voor-de-huurder-en-welke-voor-de-verhuurder" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-huren/vraag-en-antwoord/welke-kosten-zijn-voor-de-huurder-en-welke-voor-de-verhuurder  waarin o.a. dit staat (reparaties, controle en vernieuwing in de kolom kosten voor verhuurder.




https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-huren/vraag-en-antwoord/hoe-weet-ik-of-gasinstallaties-en-elektra-installaties-in-mijn-woning-veilig-zijn" target="_blank">technische installaties binnen de woning





ontluchten en bijvullen van cv-installatie
opnieuw starten van de cv-installatie na uitval
vernieuwen van filters
schoonhouden van roosters



reparaties, controle, vernieuwing