Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-11-2022 09:46:58
Geldzaken & Recht

Kan ik een huurwoning hebben in plaats a en ingeschreven zijn in plaats b

U dient ingescheven te zijn in de plaats waar u woont. het zal dan wel is waar voor korte duur zijn maar toch. zodra hij in een verzorgingshuis kan in ijsselstein is overschijven naar ijsselstein weer aan de orde. bij opzegging van de huurwoning dient de woning te worden opgeleverd op de datum die uw broer / u dan indien u een volmacht heeft aangeeft als datum van de beëindiging van de huur. stel dat u noe opzegt per 1 januari a.s. is dat dan de datum dat de sleutel in het bezit van de verhuurder diet te zijn, nog specifieker, op het einde van de dag ervoor.

zo er vragen zouden zijn gelet op de door u aangegeven situatie is het niet strafbaar. het is zelfs de vraag of in overleg met de gemeente utrecht en de slechts tijdelijke situatie inschrijven in utrecht wel moet zei het dat hij indien de woining in ijsselstein wordt opgezegd en hij daar nog niet woont hij dan geen woonadres zou hebben. het lijkt mij zinvoil om hierover toch ook nader overleg te hebben bij de gemeente ijsslstein.