Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubbleblower - 23-11-2022 23:45:21
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik erachter wie mijn computer in beslag heeft genomen?

@thecla58

naar mijn mening had mijn computer nooit in beslag genomen mogen worden vanwege andermans schulden. het is mijn eigendom niet van dat bedrijf.

@mahadma

zaterdag 10 december heb ik een afspraak voor aangifte, maar daarmee krijg ik mijn pc niet terug en het gaat om de informatie die daar op staat.

als ik op tijd erachter weet te komen wie de curator is kan ik hopelijk nog voorkomen dat die wordt gewist en kan ik 'm terug kopen, ik heb er een veelvoud voor over van wat die waard is en bovendien is het mijn eigendom. alle recu's heb ik nog, net als alle details van de pc die 'm als een vingerafdruk maken, dus ik kan overtuigend aantonen dat die van mij is, helemaal als de schijven nog niet zijn gewist.