Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JannyBoe - 01-12-2022 07:50:34
Huishouden & Energie

Wel zonnepanelen en geen zonnepanelen

Dat komt inderdaad voor. mijn moeder heeft net als de hele straat ook kostenloos zonnepanelen op haar dak gekregen waarvan ze de gehele opbrengt ontvangt.
de woningbouwvereniging heeft die panelen gesubsidieerd gekregen van de rijksoverheid omdat haar woning van een slecht energielabel naar een veel beter energielabel ging.
woningcoƶrporaties zijn als 'startmotor' aangewezen om de 2 miljoen huurwoningen in nederland te verduurzamen staat https://eenvandaag.avrotros.nl/item/sociale-huurwoningen-moeten-duurzaam-worden-maar-corporaties-vinden-het-te-duur/" target="_blank">hier.

misschien verschillen de energielabels van uw flat en de woningen die al zonnepanelen hebben gekregen?
of staat uw flat voor een later moment op de planning?
het hoeft niet perse oneerlijk te zijn. je kunt praktisch gezien tenslotte niet 2 miljoen huizen op hetzelfde moment van zonnepanelen voorzien.

wat u kunt doen is collectief informeren bij uw verhuurder naar de plannen voor verduurzaming.
misschien kunt u gezamenlijk processen bespoedigen.
succes.