Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 01-12-2022 10:24:59
Huishouden & Energie

Wel zonnepanelen en geen zonnepanelen

Mijn wooningbouwvereniging is ook druk bezig om eengezinswoningen en appartementencomplexen (waaronder dat van mij) te voorzien van zonnepanelen.bij mijn gebouw liggen ze nu voor het tweede jaar en ik met de jaarafrekening van de servicekosten van 2021 werden alle bewoners aangenaam verrast. vrijwel geen kosten voor elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimten.

misschien staat jouw appartementengebouw nog niet op de planning om zonnepanelen te krijgen, maar geloof me... die komen er heus wel. maar houdt er rekening mee dat die niet per appartement aangesloten worden, maar op de gemeenschappelijke energievoorzieningen.

tip: bel je wbv op en vraag of en zo ja, wanneer, julie gebouw al dan niet op de planning staat. 

trouwens weet je wel zeker dat er geen zonnepanelen op het dak liggen? ik zal je vertellen dat toen ik dus die afrekening van 2021 kreeg en het bedrag zag, heb ik gebeld of dat bedrag niet veel te hoog was. de man va  de wbv moest lachen en vroeg of ik niet in de gaten had gehad dat er werkzaamheden waren geweest. dat had ik dus wel, maar dacht dat dat alleen de nieuwe ventilatoren voor de mechanische ventilatie was. ik voelde me erg blond toen, hahahahah