Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-12-2022 18:55:21
Huishouden & Energie

Budgetenergie keert 190 euro niet uit. mag dat?

Hallo david devilee , 

wat èèn onzin , budget energie hoort zich aan de regels te houden , en het geld uit te keren . 

budget energie en nle (onderdeel van budgetthuis) 


ook geen verrekeningen met maandbedragen bij budget energie en nle. zij maken ook tweemaal 190 euro over op de rekeningen van klanten.


"we keren de vergoeding zo snel mogelijk uit nadat we het geld hebben ontvangen van de overheid. onze klanten ontvangen het bedrag dus direct. de eerste vergoeding keren we uit op 15 november. in december houden we uiterlijk 15 december aan maar hier geldt ook dat we het geld direct na ontvangst zullen uitkeren." 

ook is het niet aannemelijk dat je geld later dan januari op je rekening staat. "de tegemoetkoming moet ten laatste 30 dagen nadat de subsidie verleend is, uitbetaald worden", schrijft het ministerie. "energieleveranciers moeten dus uiterlijk eind december de tegemoetkoming voor november verrekend hebben en eind januari uiterlijk de tegemoetkoming voor december." 

lees ook hier , klik op de rode regels ( scroll ook naar beneden veelgestelde vragen ) 

https://www.budgetthuis.nl/energie/klantenservice/energiemarkt" target="_blank">https://www.budgetthuis.nl/energie/klantenservice/energiemarkt 

neem contact op met consuwijzer , 

https://www.consuwijzer.nl/contact#:~:text=bel%20ons%20op%20088%200,zelf%20betaalt%20u%20niets%20extra." target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/contact#:~:text=bel%20ons%20op%20088%200,zelf%20betaalt%20u%20niets%20extra.