Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-12-2022 20:45:17
Huishouden & Energie

Budgetenergie keert 190 euro niet uit. mag dat?

(ook) mijn advies: melding doen bij http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl of wel de site van de autoriteit consument en markt  en u kunt overwegen om budgetenergie te benaderen met een brief waarvan dit als voorbeeld kan dienen aangezien men in gebreke lijkt te zijn om de wet-regelgeving in deze na te leven.
https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief ingebrekestelling | het juridisch loket  u bent niet de enige met klachten over deze energieleverancier en zie o.a. https://nl.trustpilot.com/review/budgetenergie.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/budgetenergie.nl  hoewel klachten via deze weg als af te leiden op diverse info op ook het i-net wel opgelost lijken te worden: http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">www.klachtenkompas.nl  (kijk voor meer info zelf even met zoeknaam klachten budgetenergie op het i-net)

zie evt. ook nog: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl


- consuwijzer, het consumentenloket van de autoriteit consument en markt (acm), tel. 088-0707070 (nationaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 08.30-17.30 uur, zie voor meer informatie: https://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl