Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-12-2022 22:36:14
Huishouden & Energie

Budgetenergie keert 190 euro niet uit. mag dat?

@d. devilee 

op trustpilot staat ook een klacht , over niet betalen van € 190,- , de reden is belachelijk . 


is dit geen diefstal?

ik zou graag iets aan het licht brengen, aangezien ik niet de enige ben, ben ik bang.

ik zit al ruim 2.5 jaar aangesloten bij de energieleverancier “budget energie”
de energie toeslag van 190 euro waar bijna heel nederland (incl. ik uiteraard) recht op heb , heb ik in november niet gekregen terwijl ik hier duidelijk recht op had,
dus zoals het hoort de klantenservice netjes gebeld en kreeg het volgende te horen : door een administratieve fout bent u niet in aanmerking gekomen !
door die fout kreeg ik de 190 euro van november sowieso niet meer uit gekeerd !! en ze konden dit ook niet aan passen….. wel konden ze mij in de lijst zetten voor december.. en dan hopen dat ik het voor de 15de van december op mijn rekening gestort krijg.
dus met andere woorden ik ben 190 euro misgelopen door een zogenaamde administratieve fout? (helemaal leuk in deze dure tijden)
budget energie heeft erkent dat het mis is gegaan maar hebben uiteraard ook gewoon al het compensatie geld van de overheid ontvangen om aan ons over te maken.
dus mijn grote vraag is : waar is die 190 euro niet uitgekeerde toeslag gebleven?? als ze dit bij een paar honderd mensen doen is het natuurlijk kassa !!
ben erg boos op dit bedrijf want technisch gezien is dit geld achterhouden en bij de klantenservice werd ik slecht geholpen en boeide de gene die ik sprak het helemaal niks…
kan dit zo maar? zo ja dan begin ik binnenkort ook een eigen energiebedrijf lekker makkelijk verdienen zo