Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

I.
I.J.Dania - 01-12-2022 23:21:49
Huishouden & Energie

Wel zonnepanelen en geen zonnepanelen

Ps en ik woon in een flat gebouw van portaal waar aan alle kanten tocht !
alles maar alles is te horen in deze flats zoals binnen als buiten alles !!
hiervoor heb ik ook in een zelfde bouwvallen gewoond als deze maar bij de alliantie en nu portaal!
daarnaast muren die normaal draagmuren zijn kom je met een spijker erin de kozijnen zijn verrot scheuren in de muren tocht aan alle kanten, ik zit binnen in mijn flat maar het is net hetzelfde alof ik buiten op straat zit !!!
koud vreselijk koud !!!
balkons buiten vocht problemen en daarnaast mensen wat absoluut niet kan 1 jaar geleden had ik het al doorgegeven aan een handelingsonbekwaam van portaal en ik werd niet serieus genomen en allerlei andere dingen en weer gezegd dit kan gewoon niet letterlijk beton laat los op balkon s van dit flats vreselijk gevaarlijk na 1 jaar nu pas hebben ze dit doorgegeven aan de inspectie na mijn klachten!!

maar als er is gebeurd geven ze de huurders de schuld terwijl er wordt absoluut niks aan gedaan voor de veiligheid van huurders maar wel huurverhoging voor letterlijk bouwvallen !!!