Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

D.
D. Devilee - 02-12-2022 16:13:17
Huishouden & Energie

Budgetenergie keert 190 euro niet uit. mag dat?

Opnieuw contact gezocht met budgetenergie.

uit hun verhaal maak ik het volgende op.
budgetenergie geeft bij de overheid aan hoeveel aansluitingen ze hebben en waar ze graag de 190 euro voor willen ontvangen.
dit systeem gaat natuurlijk vol automatisch en werkt met vinkjes en kruisje. bij onze woning was blijkbaar iets niet aangekruist waardoor budgetenergie geen 190 euro heeft ontvangen om aan ons terug te storten.
voor de aanvraag van decemer is er nu wel iets aangekruist. budgetenergie krijgt nu ook voor ons huis 190 euro van de overheid die ze terugstorten naar ons.

de grote vraag is natuurlijk wie die kruisje en vinkjes in het systeem maakt. ik niet.
nu moet ik op de blaren zitten omdat zij een fout maken.


het telefoongesprek verliep niet heel erg lekker. toen ik iemand aan de lijn kreeg, gaf hij aan het uit te zoeken. of ik in de wacht gezet mocht worden.
na 10 minuten zei hij: eigenlijk wist ik het antwoord al, je hebt pech gehad.

bij navraag of hij mij de correspondentie kon sturen waaruit ik had kunnen opmaken voor 28 november een reactie te moeten geven; zei hij: meneer we praten in cirkeltjes, ik ga dit gesprek beindigen. dit gebeurde dan ook.
wat mij betreft is alles gezegd en besproken. ik ga kijken bij consuwijzer hoe ik verder kan handelen.
misschien is dit een item voor kassa.

nogmaals dank voor jullie reactie en meedenken.
prettig weekend.

david