Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Corina1978
Corina1978 - 12-12-2022 16:29:48
Geldzaken & Recht

Pro streamers

oplichters! ik heb de redacties van kassa en radar reeds een mail gestuurd. via een vage website kun je het abonnement stoppen. als ik vervolgens de klantenservice van mobi mail is het mobiele nummer waarop ik het abonnement zou hebben afgesloten onbekend bij ze...hoe kan dat, ik ben toch bekend bij ze? ik heb de betalingen van de niet kloppende facturen gestorneerd bij kpn en ze komen niet over de brug met kloppende facturen, maar sturen herinneringen die, als ik niet betaal, verhoogd worden met 20 euro per factuur.

"beste redactie,

ik ben slachtoffer geworden van internetoplichting waar kpn in faciliteert.

als je googelt op pro streamers dan zijn echt heel veel slachtoffers. kpn werk samen met deze partij en int de bedragen. ik heb inmiddels een behoorlijke correspondentie met zowel kpn als pro streamers.

niemand kan toestemming voor dit abonnement/incasso laten zien, want deze is er niet. ik ken zoals de andere slachtoffers de dienst niet, mocht het een app zijn dan heb ik deze niet op mijn telefoon. dit gaat blijkbaar niet via google play, maar via een website (mobi), waarbij dus niets te traceren is. op google play heb ik dan ook geen abonnement en ook geen toestemming voor kpn om zomaar abonnementsgeld te innen.


zouden jullie alsjeblieft hier een item van kunnen maken om de slachtoffers te helpen en nieuwe slachtoffers te voorkomen. het is actueel, gaat om veel mensen en bovendien is de houding en bemoeienis (en wellicht belangen) van kpn stuitend."