Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 01-01-2023 11:09:26
Winkels & Webshops

Pearle misleidt klanten

Toen ik slechter begon te zien dacht ik ook om eens naar een optcien te gaan voor controle, de eerste was pearle. oogmeting en zelfs achter het oog, en wat modelletjes gepast maar het bleef wazig. bij een duurdere bril zouden de glazen speciaal geslepen worden waardoor het zicht veel scherper zou zijn. ik was verbaasd en vroeg om er even een nachtje over te slapen.

ik ging een blokje verder naar een ander en die constateerde dat ik gewoon staar had, ze verkocht mij geen bril, maar verwees mij naar het ziekenhuis om dit door een specialist te laten bekijken. ik ben geopereerd aan beide ogen met prachtige nieuwe lenzen, en ben ook nog naar pearl terug gegaan maar de toon van de muziek was duidelijk anders.

het is duidelijk dat ik geen voorstander van pearl ben, maar een ander zal misschien meer geluk hebben. gelukkig was ik goed verzekerd en konden de operaties dankzij de uitstekende en behulpzame oogarts kort na elkaar passeren.

weet u zeker dat u geen staar hebt?