Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bo
Bobot - 01-01-2023 19:30:52
Winkels & Webshops

Pearle misleidt klanten

Mja, in de advertentietekst die u deelt staat niet dat u voor 19,95 een bril op sterkte krijgt. het wordt wel gesuggereerd door de uitnodiging om langs te komen voor een gratis oogmeting, dat vind ik dan ook wel wat misleidend.

maar de zinnen sluiten niet lekker op elkaar aan. in de advertentie die nu op de website staat, staat er nog een zinnetje tussen, iets in de trant van "heeft u ook het idee dat uw zicht minder wordt?". als dat er bij u ook tussen stond, zou het verhaal beter lopen en zou de tekst ook minder misleidend zijn.

al met al denk ik niet dat u hier heel veel meer mee kunt dan klagen dat de advertentie niet duidelijk was... dat heeft u gedaan en pearle heeft een andere mening. ik zou het erbij laten en mijn bril voortaan elders aanschaffen ;-)