Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-01-2023 10:26:25
Auto & Vervoer

Zelf pasoto maken voor verlenging rijbewijs

Ja , dat kan en als u op het i-net zoekt met zoeknaam 'pasfoto's dan ziet u een aantal on-line aanbieders waar u een zelfgemaakte foto, op basis van hun aanwijzingen, kunt maken, uploaden en door hen laten verwerken. u onntvangt dan, op basis van ook eigen ervaring of een áfdrukken retour die aan de gestelde eisen voldoen of ze worden niet geaccepteerd, normaliter behoeft u dan  niet te betalen. 

echter, gelet op hetgeen u dan als zelf fotgraaf moet voldoen om aan de specifike eisen (zie de info die @getty al gaf) is voor mij aanleiding om u te advisrene dat toch te laten doen bij een ondernemer die daartoe qua fotoapparatuur en verwerkingsapparatuur is uitgerust. u bent dan indien de daar genomen foto akkoord is en zelfs als de opname opnieuw gedaan dient te worden snel klaar. zo er dan toch problemen zouden zijn m.b.t. de accepatie kunt u ook veel gemakkelijker uw beklag doen bij de betrokken ondernemer. 
afgezien daarvan: ik hen geen telefoons die een werkelijk professionele camera hebben.  (ik heb zelf naast mijn telefoon met goede camera ook nog een professionele (reflex) etc. 

ergo, mijn antwoord, het kan, ik raad het u wel af.