Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 20-01-2023 19:01:33
Voeding & Gezondheid

Wie heeft ervaring met oogmeting in brillenwinkel?

Er zitten inderdaad grote verschillen tussen de verschillende opticiens. helaas heeft mij het linkeroog gekost door toedoen van hans anders welk niet door had dat er staar in het oog zat en vervolgens zich verder ontwikkelde tot een operatie die mijn zichtvermogen terug bracht naar nog 70% (onzekere vage werled ontstaat er dan). speaceavers ontdekte dit anders was ik totaal blind geweest op dat oog.
ook hier echter werd bij de laatste meting (andere opticien) een aanmeting gedaan welk niet bij mijn zichtveld hoorde. we kunnen het niet beter maken. in het ziekenhuis werd gesteld de sterkte die meneer heeft is goed genoeg. daarop terug gevallen en dat bleek inderdaad een beter gezichtvermogen tegeven. moet vermelden dat men wel hun best doet en de  service over het algemeen goed is. bereidheid om te helpen is er wel.