Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 21-01-2023 18:20:43
Voeding & Gezondheid

Wie heeft ervaring met oogmeting in brillenwinkel?

e.e.a. is geheel afhankelijk van kundigheid van de persoon die de meting uitvoert dus moeilijk te zeggen welke brillenzaak goed is

dat zou nooit afhankelijk kunnen zijn van de kundigheid heer@gerbera, de opticiëns zijn gecertificeerd en vakbekwaam. dus als ze achter uw lens kijken, wat ze kunnen met een speciaal apparaat en licht, zien ze ook dat achter uw lens dat de boel mogelijk niet fris is. de verzamelnaam "staar" de lenzen zijn troebel aan de binnenkant!
u heeft geluk dat ze u doorverwezen naar de dokter voor een verwijsbrief naar een oogspecialist, u bent gered.

jammer van die blauwe trendy elton john bril die ik u goed vond staan, wellicht maakt u er een zonnebril van op sterkte. sterkte gewenst op sterkte.

whoo oooo, ik had ook geluk dat specsavers mij direct naar de oogspecialist verwees in spijkenisse, een portugese met een fabelachtige reputatie als één van de beste specialisten op dit gebied. obrigado senhora, me sinto muito acariciado. ik had ook staar aan beide lenzen, en pearl wilde maar verkopen!