Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 23-01-2023 20:55:36
Winkels & Webshops

Mediamarkt liegt en bedriegt consument. retour naar hun antwoordnummer kwijt

Het moge alom bekend zijn dat de verkoper ook de verzender is en dat het artikel reist voor risico en rekening verkoper/verzender.

deze instelling geldt dus ook voor u als de klant die een artikel retourneerd naar de verkoper. het pakket gaat dan ook voor uw risico en rekneeing/antwoordnummer retour verkoper. u mag dan een verzendbewijs hebben, en als er wat fout gaat dan bent u als verzender aansprakelijk totdat de verkoper het pakket fysiek in handen heeft.

u heeft het artikel dus niet aangetekend en of verzekerd verzonden, ga ik even vanuit. juridische vragen en antwoorden geven ook deze info, u bent aansprakelijk voor het retourzenden, zelfs bij antwoordnummer gebruik.