Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Welke of wiens voorwaarden gelden bij annuleren vakantie?

De enige die u daar anywoord op kan geven zal de reisverzekeraar zijn bij wie u de verzekering dan afsluit en zal o.a. de reden van annuleren van belang zijn. 
van belang m..b.t. wel of niet extra verzekeren is uiteraad het verschil tussen de prijs van de tweede oprie die u noemt en de kosten van de annuleringsverzekering waarbij ik aanteken dat die m.b.t. dat hotel slechts voor één keer zullen gelden. ewen doorlopende reisverzekering lijkt mi, omdat u meer tripjes wil gaan maken, veel gunstiger te zijn. mogelijk kunt u hier iets mee https://www.consumentenbond.nl/reisverzekering/vergelijker?step=funnel" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/reisverzekering/vergelijker?step=funnel en er zijn ook andere prijsvergelijhkers of de sites van verzekeraars zelf. (zoeknaam reisverzekereing vergelijken)